Servicii de interpretare lingvistică

Serviciile de interprete spitalicești sunt extrem de semnificative. O traducere greșită într-un caz medical poate cauza unele probleme critice care afectează situația medicală a pacienților noștri. Medical Park Group Group este conștient de importanța acestui subiect și, având în vedere această responsabilitate, Medical Park alocă pentru pacienții internaționali un grup de interpreți și / sau vorbitori nativi. Acest grup nu este doar expert în limbi străine, dar este și grupul de personal cu experiență în traduceri medicale.

Interpreții experimentați vor însoți pacienții noștri la programările lor medicale, vor ajuta la toate cerințele medicale, comunicând cu medicii și cu celălalt personal al spitalului, explicând rapoartele medicale și medicamentele necesare. De asemenea, pacienții pot solicita asistență suplimentară, după caz. Medical Park asigură pacienților noștri că vor fi întotdeauna serviți cu mare pasiune și îngrijire în limitele răspunderii noastre.

Servicii de traducere centrate pe pacient

Nu ezitați să ne spuneți nevoia dvs. de interpret pentru orice limbă pe care o vorbiți sau cu care va simțiți confortabil. Deservim mai mult de 20 de limbi.

Interpreții noștri sunt disponibili personal, prin telefon sau orice servicii video.

Vă rugăm să rețineți că acest serviciu este complet gratuit.

Vă rugăm să contactați un reprezentant al Centrului internațional pentru servicii pentru pacienți pentru asistență. Reprezentanții noștri organizează interpreți în mai mult de 20 de limbi pentru a vă ajuta și familia. De asemenea, puteți solicita un interpret înainte de a veni la spital.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp