Mesajul președintelui

Am început în anul 1993 în sectorul serviciilor de sănătate turcești cu motto-ul „Sănătate pentru toată lumea”. Înaintăm cu încredere într-o călătorie pe care am stabilit-o cu principiul „a duce o viață sănătoasă și accesul egal la servicii de asistență medicală sunt dreptul fundamental pentru toată lumea” . „Abordarea noastra în domeniul spitalului este de a îndeplini cerințele standardelor internaționale de calitate pentru toate orașele Turciei, cu instalații complet echipate, cu concordanță strictă cu drepturile pacientului și fără sacrificiu din partea principiilor deontologice” este nucleul filozofiei manageriale a Medical Park Group of Hospital. Serviciile de asistență medicală sunt oferite la Medical Park Group of Hospitals de către medici și personal calificat, profesioniști cu experiență din cadrul unităților de sănătate, care sunt complet echipate cu dispozitive medicale de ultimă generație.

VIAȚĂ NOUĂ DUPĂ TRANSPLANT

Continuăm să facem toate eforturile pentru ca pacienții noștri să zâmbească continuu. Suntem extrem de mândri de a oferi cetățenilor acestei țări servicii de transplant de organe, de măduvă osoasă și servicii de oncologie, care sunt de o importanță vitală pentru Turcia. Sute de pacienți simt fericirea de a începe o viață nouă în unitățile de transplant de organe situate în Antalya și Istanbul. Sute de copii și adulți au șansa de a fi în viața în unitățile de transplant de măduvă osoasă pentru adulți și copii, situate în Antalya, Samsun, Izmir și Bahçelievler / Istanbul și Göztepe / Istanbul.

PENTRU O GENERATIE SĂNĂTOASĂ

Fiind un grup de spitale care operează 25 de spitale cu 14 mii de angajați din toată Turcia, ne propunem, de asemenea, să contribuim la creșterea generațiilor sănătoase. Știm cu toții că viața activă fizic este baza unei populații sănătoase! Prin urmare, jucăm un rol în toate inițiativele legate de sport pentru a crește o generație sănătoasă și atletică.

Susținem multe activități sportive, indiferent de club și filială. Ușile noastre sunt larg deschise tuturor celor care indragesc sportul. Ajutăm nu numai cluburi major din Turcia, ci și un club sportiv din Anatolia. Întrucât Grupul de Spitale Medical Park a adoptat principiul „lăsați generațiile sănătoase și atletice să crească”, sprijinim nu numai cluburile sportive majore din Turcia, ci și multe ramuri sportive din Anatolia.

O FEREASTRĂ DESCHISĂ CĂTRE UNIVERSITĂȚI

În etapa actuală a sectorului sănătății din Turcia, este aproape inevitabil ca spitalele să nu conlucreze cu universitățile. Sursa de personal calificat este principala problemă cu care se confruntă sectorul în creștere rapidă și în curs de dezvoltare. Prin urmare, afilierea și colaborarea cu universitățile deschid noi orizonturi către sector. Facem pași fermi în această direcție, deoarece credem cu tărie în contribuția acestor colaborări la dezvoltarea atât a spitalelor, cât și a universităților.

Muharrem Usta
CEO, Grupul Spitalelor Medical Park


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp