Nuclear Medicine

Medicina nucleara

Nimic nu scapă radiologilor noștri!

Ce este medicina nucleară?

Medicina nucleară este practic tehnologia imagistică care este sigură și nedureroasă.

În Centrul de Medicină Nucleară din Medical Park, medicii experți și tehnologii calificați utilizează cantități foarte mici de izotopi radioactivi (sau de urmăritori) pentru a ajuta la diagnosticarea și tratarea unor serii de boli precum boli de inimă sau cancer.

Spre deosebire de metoda cu raze X care afișează o structură a corpului, medicina nucleară îi ajută pe medici să obțină informații cu privire la funcțiile corpului.

Toate examenele de medicină nucleară includ injecția IV, inhalarea și /s sau înghițirea indicatori de urmărire, folosind imagistică la intervaluri mici. Indicatorii sunt atrași de anumite organe, oase sau țesuturi din corp, care sunt apoi observabile cu tipuri speciale de camere. Corpul uman nu este atât de predispus la reacțiile care decurg din acești indicatori. Cantitatea totală de radiații pe care o primește un pacient în urma unui examen de medicină nucleară este comparabilă cu cea obținută în timpul unei radiografii de diagnostic.

O parte din examinările de medicină nucleară au nevoie de poziționare specială, iar perioada de timp necesară pentru examinare este, în general, de la una pana la două ore. Cu toate acestea, unele examinari pot dura mai mult.

Examenul de medicină nucleară este utilizat în general la copii pentru a evalua durerea osoasă, leziunile, infecția sau funcțiile renale. Mai jos sunt câteva dintre aplicațiile medicinii nucleare utilizate frecvent:

Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor tiroidiene
Testele de stres cardiac pentru analiza fluxului de sânge către mușchiul cardiac
Scanari osoase pentru detectarea cancerului, infecției sau a leziunilor osoase
Scanarea fluxului de sânge către plămâni și schimbul de aer
Scanări ale ficatului și vezicii biliare

Mai jos sunt enumerate examinarile prin medicină nucleară care sunt efectuate și oferite în Medical Park:

Examinari osoase
Examinari cardiace
Examinari pulmonare
Examinari tiroidiene
Examinari paratiroide
Examinari ale ganglionilor limfatici
Examinari gastrice / abdominale
Examinari hepatobiliare / hepatice
Examinari renale
Examinari tumorale
Examinari ale creierului
Examinari ale sistemului nervos central
Examinari despre abcese / infecții
Terapii non-tiroidiene

Rezultatele examinarii

Echipa de radiologie a Medcial Park este formată din experți special instruiți în obținerea și interpretarea imaginilor medicale colectate folosind radiografii sau substanțe radioactive (medicină nucleară) sau prin alte mijloace precum undele sonore sau magnetismul natural al corpului. Acești experți vă vor interpreta testele și vor oferi informații complete pentru medicii dumneavoastră.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp