inainte de calatorie

Înainte de călătorie

Un număr tot mai mare de oameni aleg să plece în străinătate pentru tratament medical. Medical Park Group Group este conștient de faptul că ideea de a călători pentru tratament prezintă unele dificultăți. Suntem dispuși să ușurăm acest plan de călătorie și tratament și să vă facem să vă simțiți cât mai confortabil, astfel, iată câteva măsuri de precauție pe care le puteți face înainte de călătorie.

Avem câteva sugestii pentru dvs. înainte de călătoria dvs. către MEDICAL PARK TURCIA:

– Asigurați-vă, împreună cu experții dumneavoastră din domeniul sănătății, că starea dumneavoastră de sănătate este disponibilă pentru călătorii în străinătate.
– Poate doriți să planificați îngrijirea de urmărire cu furnizorul local de îngrijire medicală înainte de a părăsi țara sau cu experții din Medical Park.
– Asigurați-vă că obțineți toate copiile rapoartelor dumneavoastră medicale și toate rețetele / medicamentele pe care le luați, care sunt esențiale pentru planul dvs. de tratament.
– Verificați pașaportul și aplicați viza corespunzătoare de care aveți nevoie, „viza vizitatorului” nu este una care poate fi extinsă ușor, astfel încât evitați această opțiune.
– Nu uitați să verificați numele și informațiile de bază din biletele companiei aeriene, deoarece este necesar ca informațiile dvs. personale să fie identice pe Cartea de Identitate, pe pașaportul dvs. precum sunt menționate pe biletele de transport aerian.
– Păstrați documentele medicale și informațiile de contact de bază într-un loc convenabil, sigur și ușor de accesat, cum ar fi poșeta sau în bagajul de mână.
– Aveți în vedere modul în care veți obține numerar în Turcia. Puteți sfătui banca cu privire la planurile dvs. de călătorie și puteți face o anchetă pentru a accesa banii în străinătate în câteva moduri diferite. În plus, puteți obține un card de credit care este disponibil pentru a fi utilizat în Turcia fără limită, cum ar fi VISA sau MasterCard.

Unul dintre reprezentanții noștri internaționali va fi informat în detaliu, dar să vă asigurați că ați obținut toate informațiile despre procesul de procedură medicală precum:

  • Detalii ale persoanei care vă va prelua de la aeroport
  • Detalii ale persoanei care va fi contactul dvs. direct la spital

   

Pentru a avea un program de călătorie / tratament fără probleme și pentru a nu vă simți în grabă, vă sugerăm să alocați timp suplimentar pentru dumneavoastră în tot timpul tratamentului medical și al șederii dumneavoastră în Turcia.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.

Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp