Construirea asistenței medicale de mâine

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei. Continuăm să fim în fruntea sectorului, cu o suprafață interioară de peste 760 de mii de metri pătrați, 200 de săli de operație și 5.200 de paturi, în continuă creștere din 1993, când a fost deschis primul nostru spital.

Pentru a permite tuturor pacienților, indiferent de statutul social, accesul la servicii de asistență medicală la standarde internaționale bazate pe principiul „asistență medicală pentru toți”, Medical Park nu numai că monitorizează îndeaproape toate tehnologiile avansate și metodele terapeutice la nivel mondial, dar își propune să servească și ca model care să susțină știința și practicile inovatoare.

Adunând specialiști, servicii de asistență orientate spre pacienți și lucrări multidisciplinare sub un singur acoperiș, Medical Park Hospitals oferă servicii de diagnostic și terapeutice de calitate în toate spitalele, inclusiv trei acreditate de Comisia mixtă internațională (JCI).

Medical Park continuă să adauge noi membri în lanț, în conformitate cu principiul „este dreptul fundamental al fiecăruia de a trăi sănătos și de a avea acces egal la serviciile de asistență medicală” și face măsuri ferme pentru a se dezvolta in toate regiunile Turciei și pentru a crește standardele de asistență medicală bazandu-se pe o tehnologie avansată, fără sacrificiu din partea eticii medicale.

Stabilind continuu standarde de servicii ridicate și combinând ușurința de acces, experiența și volumul cu abordarea tratamentului orientat către pacient și standarde ridicate, Grupul nostru își propune să creeze o viziune cu totul nouă în sectorul asistenței medicale cu marca „VM Medical Park”. Cu marca VM Medical Park, care defineste spitalul, și fiind adaptată stilului de viață în schimbare la Kocaeli, Bursa, Samsun, Pendik și Florya realizăm toate modalitățile de diagnostic și modalitațile terapeutice care sunt folosite recent la nivel mondial. Avem tehnologii medicale inovatoare și personal medical cu experiență care se întâlnesc într-un mediu spitalicesc contemporan.

Îmbunătățind calitatea și cantitatea serviciului cu fiecare nou spital, Grupul nostru nu numai ca oferă cetățenilor societății noastre servicii de asistență medicală, dar sprijină și proiecte de responsabilitate socială care necesită atenție în țara noastră.

Afilierile cu universitățile de excepție din Turcia contribuie la existența unui personal calificat al spitalului nostru și la dezvoltarea universităților. Acordurile și colaborările de afiliere vizează educarea și formarea medicilor calificați, maximizarea calității serviciilor de asistență medicală și depașirea de noi bariere în domeniul medicinei.

Depunem toate eforturile pentru a promova sportul, care este o componentă necesară a sănătății și pentru a tranforma sportul intr-un stil de viață. Ne simțim onorați și fericiți să fim sponsorii multor cluburi sportive din Turcia.

Continuăm să avem grija de pacienți și să vindecăm oamenii pe acest drum pe care am plecat pentru o Turcia mai sănătoasă.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp