Prima alegere este Medical Park

De ce Medical Park este prima alegere a oamenilor

Medical Park fondat în 1993, continuă cu fermitate avand mărcile VM Medical Park și Istinye University Hospitals. În prezent, acest grup cel mai mare din Turcia, care este leader in sectorul medical, continuă operațiunile în 28 de spitale cu peste 5.200 de locuri de pat în 17 orașe, ajungând de la Bursa și Elazı la Trabzon și Antalya.

Spitalele noastre, afiliații noștri și peste 14.000 de angajați care lucrează împreună au obiectivul comun de a fi primii in sectorul sănătății.

Dispozitive avansate de tehnologie

Unitățile de diagnostic și tratament, precum și cazarea, tehnologia și dispozitivele sunt de înaltă calitate și îndeplinesc standardele internaționale in spitalele noastre.

Certificate

Spitalele noastre funcționează în conformitate cu documentele și certificatele de calitate locale și internaționale, cum ar fi acreditarea JCI și certificatul ISO 9001 al sistemului de management al calității.

Un design de spital care combină tehnologia și designul

Toate procesele, sensibilitatea în toate serviciile de diagnostic și tratament și confortul oaspeților sunt maximizate în spitalele noastre, unde sunt combinate tehnologii avansate și concepte arhitecturi moderne.

Istoria Medical Park

Colaborari academice

Fiind sistemul spitalicesc care are cu cea mai largă zonă de acoperire și oferind servicii de asistență medicală în toată Turcia, ne dezvoltăm continuu abordarea științifică bazată pe cooperarea noastră academică în funcție de responsabilitatea noastră de a îmbunătăți standardele sectoriale. În zilele noastre, peste 680 de medici angajați complet în spitalele noastre susțin cariere academice în diverse universități.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.

Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp