Chirurgie estetică, plastică și reconstructivă

Facem dorintele tale sa devină realitate!

Spunem cu mândrie că echipa de chirurgi de la Medical Park Hospitals Group are o experiență vastă în operarea unor proceduri microchirurgicale avansate. Zâmbetul pe fața pacienților noștri și sclipirea din ochii lor demonstrează angajamentul nostru intens de a prezenta serviciile excelente de asistență medicală pe care suntem întotdeauna gata să le oferim.

Chiar dacă dorintele dvs. sunt doar o problemă estetică sau o urma lăsata de cancer sau traume, nu exista nici o diferenta din punctul nostru de vedere. Veți fi tratat de către chirurgi cu înaltă calificare cu opțiunile care vi se potrivesc cel mai bine.

Vom lucra cu dvs. pentru a vă dezvolta planul personalizat de tratament și pentru a oferi feedback imediat după fiecare programare.

Pacienții noștri pot găsi mai jos câteva dintre operațiile efectuate în Centrul de Chirurgie Estetică, Plastică și Reconstructivă din Medical Park

Proceduri cosmetice

Mărirea sânilor
Ridicarea sânilor – Mastopexie
Ginecomastia
Brachioplastie – Ridicare brațe
Tummy Tuck – Abdominoplastie
Chirurgie facelift
Chirurgia nasului (rinoplastia)
Chirurgia pleoapelor – blefaroplastie
Liposucție
Conturarea corpului
Tratamentul venei păianjen

Proceduri minim invazive

Botox,
Peel chimic,
Dermabraziune,
Umpluturi dermice
Laser – Întinerire și refacere a pielii

Reconstructiva

Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Revizuirea cicatrice
Cancer de piele
Chirurgie la mâini


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp