Centru de Fertilitate si Fertilizare in vitro

MOMENTE MIRACULOASE ÎN VIAȚĂ …

Medical Park vă ajută cu profesionalitate totală și cu mare grijă în fiecare pas din această călătorie miraculoasă a construirii unei familii.

Ce este FIV?

FIV (Fertilizare in Vitro) este o procedură aplicată pentru a elimina o varietate de probleme de fertilitate. Metoda implică practic punerea ovulului și a spermei în afara corpului, într-un mediu de laborator specializat. Și alocarea unei perioade de timp pentru ca embrionul să crească într-un mediu special, păstrat înainte de a fi transferat în uterul femeii.

FIV poate fi considerată una dintre cele mai reușite metode pentru cuplurile care doresc să aibă un copil.
La Medical Park putem atinge rate mari de succes datorită echipamentelor tehnologice avansate și cunoștințelor de specialitate ale echipei noastre de FIV care concurează cu marile centre de FIV din întreaga lume și sunt folosite la Centrele noastre de fertilizare in vitro. Rata de succes a centrelor noastre este peste ratele raportate de clinicile de renume din Europa și este egală cu cele din SUA.
În afară de numeroși pacienți domestici care primesc tratamentul FIV în centrele noastre, avem și mulți pacienți internaționali care sunt deja în procesul de FIV și care solicită să înceapă tratamentul FIV. Acest grup internațional reprezintă 15% din totalul pacienților noștri.
Aplicațiile privind cele mai avansate tehnici de reproducere și sarcină sunt realizate cu mare succes în Laboratorul nostru de diagnostic genetic, care face parte din Complexul Spitalului Medical Göztepe.
La centrele noastre FIV, există săli de operare separate, precum și laboratoare de andrologie și embriologie.

De ce FIV?

FIV poate fi opțiunea pentru cuplurile care suferă de unele dintre problemele menționate mai jos;
O serie de probleme de fertilitate,
– Eșecuri FIV pe care le-ați înregistrat mai devreme.
– Vârsta este una dintre cele mai cruciale probleme afectează posibilitatea de a avea un copil pentru cuplurile care sunt dispuși să își construiască o familie.
Pentru femei, vârstele anterioare, în special mai devreme decât vârsta de 30 de ani, sunt cele mai disponibile perioade pentru a avea un copil. Pe măsură ce o femeie îmbătrânește, șansa de a avea un copil scade.
Pentru bărbați, această medie crește până la 41 de ani la bărbați. Pentru cuplurile care urmează tratament FIV, dacă bărbatul este mai mic de 41 de ani, șansa de a avea un copil devine mai mare.
– o tulburare genetică; Dacă există un risc de a transmite o afecțiune genetică la copilul dvs. din cauza unei probleme legate de dvs. sau partenerul dvs., puteți beneficia de FIV pentru a elimina acest risc prin diagnosticul genetic preimplant.
– Conservarea fertilității pentru cancer sau orice alte boli poate dăuna fertilității; unele dintre metodele de tratament vă reduc rata de fertilitate, cum ar fi radiația sau chimioterapia, astfel încât FIV este una dintre opțiunile de conservare.
– Dacă concentrația spermatozoizilor este scăzută sub medie și rata de mobilitate a spermatozoizilor este scăzută sau dacă există anumite probleme anormale în ceea ce privește dimensiunea și forma spermatozoizilor, acestea pot cauza unele dificultăți pentru spermă pentru a fertiliza un ovul. În astfel de cazuri menționate, FIV poate fi o opțiune pentru bărbați.
– Deși au fost făcute testele și evaluările necesare și nici o problemă diagnosticată, FIV poate fi una dintre metodele de tratament pentru persoanele care nu pot avea un copil din cauza problemei de infertilitate inexplicabilă.
– Dacă o femeie pierde funcția ovariană normală înainte de vârsta de 40 de ani, aceasta se numește ” insuficiență ovariană prematură ”; acesta poate fi unul dintre motivele pentru care puteți decide să beneficiați de tratamentul FIV.

VERIFICAREA FERTILITĂȚII

Dacă intenționați să deveniți părinte în viitorul apropiat, acesta va fi momentul perfect pentru a obține informații detaliate despre sănătatea reproducerii. Această notificare precoce cu privire la fertilitatea ta vă va oferi mai multe opțiuni atunci când veți lua în cele din urmă decizia dvs. de a merge după părinte.

Ce este un control de conștientizare a fertilității?

O verificare a conștientizării fertilității este o examinare timpurie pentru a oferi o imagine de ansamblu principală a potențialului tău de reproducere, astfel încât să te ajute cu cunoștințe prealabile în planurile viitoare de parenting.

Care sunt avantajele controlului de conștientizare a fertilității?

– Te face să-ți ușurezi stresul
– Vă ajută să economisiți timp prețios
– Te ajută să economisești bani

Acest lucru va ajuta la ameliorarea stresului, precum și la economisirea timpului și resurselor financiare valoroase în călătoria dvs. pentru a deveni părinte. Această verificare implică cele mai predictive teste de fertilitate până în prezent pentru a demonstra potențialul dvs. de a rămâne însărcinată.

Pentru femei, controlul conștientizării fertilității conține
– Analize de sange ;
Ziua 3 FSH (hormonul stimulator al foliculelor)
Ziua 3 Estradiol
– Testul numărului de folicule antice bazale este realizat pentru a măsura rezerva ovariană a femeii sau restul de ovule al femeii prin ecografia transvaginală. Potențialul de fertilitate este indicat de rezultatele rezervelor ovariene.
Pentru bărbați, controlul conștientizării fertilității conține
– Analiza semenului

Cine ar trebui să fie testat?

Societatea Americană pentru Medicină Reproductivă explică faptul că aproximativ o treime din infertilitate este atribuită partenerului feminin, o treime atribuită partenerului de sex masculin și o treime este cauzată de o combinație de probleme la ambii parteneri sau este neexplicată. Dacă intenționați să fiți părinte, indiferent de sexul dvs., indiferent de a fi un cuplu sau un individ, toată lumea trebuie să obțină controlul asupra conștientizării fertilității.

Ce înseamnă aceste rezultate?

Conform rezultatelor testelor, specialiștii în fertilitate din Parcul Medical vor face analize și interpretări, iar rezultatele vă sunt explicate în detaliu. În cazul în care rezultatele nu pot oferi răspunsuri exacte, potențialul de fertilitate va fi dat aproximativ. Vă rugăm să rețineți că acest test nu oferă o garanție pentru fertilitatea viitoare. Cu toate acestea, rezultatele vă vor ghida în legătură cu timpul și modul de a planifica o familie.
Costul verificării fertilității și obținerea unei întâlniri de la Centrul Medical Park FIV
Vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail pentru a obține informații suplimentare. Echipa noastră internațională de centre pentru pacienți și specialiștii Centrului FIV vă vor oferi informații complete cu privire la problemele dvs.
Echipa Medical Park IVF Center este dedicată pe deplin să te facă să te simți cât mai confortabil, în siguranță, fără stres și să ofere cel mai bun serviciu de asistență medicală pentru a finaliza această călătorie cu succes și fericire.
Suntem conștienți că starea ta de spirit poate fi afectată de rezultatele incerte ale diagnosticului de infertilitate și de posibilitatea oricărei dezamăgiri la sfârșitul fiecărui proces. Cu o perspectivă integrată, echipa Medical Park IVF nu vă va lăsa singur emoțional și vă va oferi sprijin profesional în fiecare etapă a planului dvs. de tratament prin contribuțiile specialiștilor în sănătate comportamentală care sunt experți în fertilitate și în punctele semnificative ale construirii unei familii. Unele dintre punctele enumerate mai jos le reprezintă pe cele pe care pacienții noștri le pot primi asistență profesională;
• Decizia de a începe FIV
• Probleme de relație
• Gestionarea stresului
• Depresia și anxietatea
• Pierderea sarcinii
• Gestație multiplă
• Ouă donatoare, spermă și embrion
• Conservarea fertilității

Știm că nu este ușor pentru tine și partenerul tău, așa că haideți să facem lucrurile mai ușor împreună!

Facem lucrurile mai usor impreuna

Uneori a rămâne însărcinată este dificil …
Dorința de a avea un bebeluș și decizia finală pe acest subiect aduc câteva pregătiri preliminare și provocări, atât mental, cât și fizic. Aceste provocări vă pot afecta viața individual și în cuplu. Și dacă această situație conține și unele probleme de fertilitate în sine, atunci nu trebuie să fii ghicitor care să menționeze despre anumite momente dificile cu care te poți confrunta.

În plus față de provocările care urmează deciziei FIV, există avantaje și oportunități oferite de FIV; aici veți găsi o listă care include ambele părți:

1. FIV poate dura mult timp.
2. În procesul FIV pot exista anumite momente stresante.
3. Contrar credinței generale, a fi stresant nu face mai greu să rămâi însărcinată
4. S-ar putea să vă simțiți din cauza fluxului de hormoni.
5. Tratamentele de fertilitate pe care le primiți în timp ce procesul FIV poate crește tendința de depresie și anxietate, inclusiv depresia postpartum.
Injecțiile 6-FIV pot provoca unele efecte ușoare care te fac să te simți inconfortabil uneori.
7. Procesul FIV poate afecta relația dvs. cu partenerul.
8. În general, este nevoie de mai mult de un ciclu de FIV pentru a atinge starea de sarcină
9. FIV oferă șansa de a alege sexul copilului dvs. cu ajutorul unui proces suplimentar de screening.
10. FIV poate fi considerată cea mai eficientă cale pentru cuplurile infertile de a avea un copil, astfel este mai bine să alegeți metoda FIV (fertilizare in vitro (FIV)) în comparație cu diverse tehnologii de reproducere asistată și mai bine să fie consecvent în fiecare etapă a acest tratament.
11. În toată această perioadă, cel mai crucial lucru este conștientizarea voastră de sine și păstrarea dvs. într-o stare sănătoasă și bună.

În timpul acestui plan de tratament, echipa Medical Park IVF va fi turnul tău de forță pentru a face aceste etape mai ușoare pentru tine și partenerul tău și să te facă să beneficiezi de posibilitățile FIV cât de mult poți.

Avem câteva sugestii pentru tine:
1. Cercetarea procesului
Înainte de a decide să obțină tratamentul cu FIV, pacienții trebuie să înțeleagă procesele totale de tratament și toate etapele implicate în acest tratament. Acesta este cel mai bun mod de a elimina orice prejudecată și îngrijorare și de a fi pregătit pentru schimbările emoționale și fizice pe care acest tratament le poate provoca.
Nu este nevoie să ezitați să ne contactați prin orice mijloace pentru a vă pune întrebările în minte, Medical Park IVF Center vă asigură să oferiți toate răspunsurile în detalii minunate.

Cerceteaza procesul FIV

2. Încercați cel mai bun nivel pentru a fi cât mai sănătos
Alimentația adecvată și echilibrată și participarea la un program regulat de exerciții fizice sunt cele mai avantajoase acțiuni pe care le puteți întreprinde pentru a obține rezultate de succes din tratamentul FIV și pentru a da un bun început oricărei călătorii de fertilitate. Cercetările științifice indică faptul că șansele de succes în FIV cresc atunci când femeile sunt într-o stare fizică și emoțională.

3. Sincronizarea este, fără îndoială, crucială
În special la femei, este esențial pentru alegerea celei mai potrivite perioade de timp pentru tratamentul FIV. Această potrivire poate fi descrisă ca fiind departe de stresul ridicat și de schimbările majore ale vieții în această perioadă, cum ar fi o schimbare în carieră, mutarea în străinătate etc.

4. Încercați să fiți siguri că sunteți înconjurat și susținut emoțional
Un sistem solid de asistență trebuie să se construiască și să se consolideze atunci când suferiți de FIV. Acest grup de sprijin implică familia, prietenii și unele grupuri de pacienți sau forumuri online. Mai ales în această perioadă, când stările de spirit ale pacienților sunt afectate în mod semnificativ de drogurile de fertilitate, existența și continuitatea sprijinului acestor persoane vă vor alina stresul, vă vor face să vă simțiți în siguranță și înconjurați de cei dragi. În afară de acestea, împărtășirea îngrijorărilor dvs. cu un grup de persoane care au trecut prin etape similare ale procedurii FIV vă va face să vă simțiți confortabil și mai puțin anxioși în privința tratamentului.

5. Numai vibrații bune!
Blocarea opiniilor negative este în favoarea dvs. și a partenerului dvs. în perioada FIV. Cu toate acestea, nu trebuie uitată cerința de a fi realist și atent la factorii precum vârsta, greutatea, obiceiurile și starea generală de sănătate. Aceștia sunt cei mai importanți factori care determină posibilitatea succesului FIV.

Primul lucru pe care Medical Park îl sugerează femeilor care au peste 30 de ani și doresc să aibă un copil este să verifice condițiile de fertilitate și sănătatea reproductivă a partenerilor lor cât mai devreme.

Medical Park IVF Center ajută cuplurile să-și îndeplinească visul de a fi părinți

visul de a fi parinte - optiunea de fertilizare in vitro
– O mare varietate de tratamente pentru infertilitate atât pentru bărbați, cât și pentru femei
– Tehnologia de ultimă oră în tratamentele pentru infertilitate
– Echipa de experți în tratamentul FIV care sunt pasionați de auto-îmbunătățire și dedicați dezvoltării fiecărei etape a tratamentului pentru a obține rezultate de succes cu experiențe în anii.

 

centru de excelenta pentru FIV


CE NE FACE CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN FIV

• Rezultate clinice de excepție, care oferă un loc în lista celor mai preferate centre de FIV din lume.
• Servicii de reproducere all inclusive
• Operațiuni remarcabile în instalații și personal cu experiență
• Oferirea celui mai bun serviciu de asistență medicală, fără a acorda concesii asupra calității și prin adoptarea ideii de sustenabilitate a calității.
• Medicii care sunt experți în domeniile lor, conducând cuplurile noastre de-a lungul anilor cu experiență vastă în FIV.
• Acreditări și afilieri în domeniul FIV și diferitelor Tehnologii de reproducere asistată


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp