Transplant de par

Centrul Transplant de Par

Experiența în care poți avea încredere

25 de ani de experiență în domeniul sănătății, 15 ani de experiență în transplantul de păr …

Căderea normală a părului este zilnic în jur de 80-100 de fire. Pierderea care depășește această cantitate nu este normală și trebuie tratată. În ciuda tratamentelor medicale, în cazurile în care pierderea EMDCO continuă singura și definitivă soluția este transplantul de păr, care este o metodă chirurgicală.

Tratament medical

Loțiunile și șampoanele cu conținut de minoxidil sunt singurul medicament al cărui impact a fost dovedit. Metodele în afară de asta nu sunt dovedite de datele științifice. Astfel, nu există sugestii privind metodele de tratament pentru căderea părului cauzate în mod excepțional de factori care privesc metabolismul.

Ce este transplantul de păr?

Este procesul de prelevare a rădăcinilor părului dintr-o zonă de pe gât, dintre două urechi care încă nu a început să-și piardă părul și transplantul acestora în zona unde are loc pierderea parului.

Metodele de transplant sunt:

– Transplant de unități foliculare (TUF)
– Extracție de unități foliculare | EUF]
– Mega sesiune

La unii pacienți este nevoie de ambele aplicații de (TUF) și (EUF) simultan. Acest proces se numește Mega sesiune. Scopul acestui proces este de a dobândi cantitatea maximă posibilă de rădăcină de păr.

Întrebări frecvente cu privire la transplantul de păr și la metodele de transplant de păr

1. Cât durează procesul?

În funcție de dimensiunea zonei de transplantat, de caracterul pielii și părului, de tehnica care trebuie practică, este un proces care durează aproximativ până la 6 ore.

2. Simt vreo durere sau durere?

Operația de transplant de păr este o operație efectuată sub anestezie locală, care nu provoacă dureri.

3. Ce tehnică sugerați?

Tehnica care trebuie practicată nu este determinată de noi, ci mai degrabă de caracteristicile dvs. ale pielii și părului dvs. și este foarte important să abordam tehnica corectă. Înaintea operatiei, tehnica necesară și motivele care stau la baza acestei preferințe sunt discutate în detaliu și sunt luate în considerare.

4. Apar firele transplantate sigur?

Da, o fac. Pregătirea grefei (rădăcina părului), condițiile de păstrare și operarea tehnicii corecte sunt factorii care determină rezultatul. Dacă se obține rezultatul este 100% un succes.

5. Când ma pot externa?

Nu există nicio circumstanță care să vă împiedice să ieșiți după operație. În primele două zile se văd mici pete roz. Acestea se estompează treptat și devin normale într-o săptămână. După aceea va puteți externa.

6. Când pot face baie și care sunt lucrurile cu care ar trebui să fiu atent?

Aceste informații vor fi transmise în timpul pre-ședinței.

7. Când apar firele transplantate?

Ele apar sub formă de particule minuscule la 3 luni de la data operației; ajung la lungimea normală în aproximativ 6 luni.

8. Va fi vizibil că am făcut transplant de păr?

Părul transplantat funcționeaza în mod natural.

9. Cât costă?

Pentru a vă informa cu privire la orice costuri, trebuie să fie evaluate caracteristicile pielii, ale părului și ale funcționării. Pentru acestea, puteți obține o programare pentru o pre-întâlnire gratuită și astfel puteți obține informații de la expertul nostru.

10. Cine sunt persoanele care ar realiza procesul și care sunt experiențele lor?

Transplantul de păr se realizează sub supravegherea chirurgilor plastici de către experții în transplantul de păr care au multă experiență în acest domeniu.

METODE

EXTRACȚIA UNITĂȚII FOLICULARE

Metoda de extracție a unităților foliculare (EUF) este transplantul rădăcinilor de păr luate individual din diferite părți ale corpului sau a gâtului. Deoarece nu există cusături, nu există cicatrici. Nu există diferențe între metodele TUF sau EUF aplicate corect în ceea ce privește rezultatele. Dacă linia părului este pregătită corect și direcționalitatea este condusă corect, rezultatele ambelor metode par naturale.

PACHETE

Pachetul nostru acoperă:

Procedura de transplant de păr
Cazare la hotel 2 nopți la hotel de 5 stele
Servicii de transport între aeroport-hotel-spital
Prp-tratament
Medicamente
Îngrijirea / pansarea rănilor
Duș postoperator la clinicile noastre
Serviciu de traducere

AVERTIZĂRI inainte de transplantația părului

Avem câteva sfaturi pentru operație și vă rugăm să acordați atenție punctelor de mai jos:

Vă rugăm să vă spălați părul cu o seară înainte și în dimineața intervenției chirurgicale.
Vă rugăm să nu vă tăiați părul. Vom avea grijă noi.
Mâncați o masă înainte de sosire.
Vă rugăm să ajungeți la programare la timp. Plănuiește să-ți petreci ziua alături de noi, îți vom oferi toate lucrurile de care ai nevoie.
Purtați haine confortabile și o cămașă cu nasturii in față. Vă rugăm să nu purtați tricou sau orice îmbrăcăminte care trebuie trasă scoasa peste cap.

Vă rugăm să NU faceți următoarele:

Nu luați ASPIRINA sau medicamente antiinflamatorii (de exemplu, Ibuprofen, Naprosyn)
Nu utilizați ROGAINE (minoxidil) timp de 1 zi înaintea procedurii.
Nu beți ALCOOL timp de 1 zi înainte de operație.
Nu faceți EXERCIȚII energice timp de 1 zi înainte de operație.

PREZENTARE SCURTA A PROCESULUI

Mai jos gasiti un exemplu de plan general pentru tratamentul transplantului de păr.

Dorim să subliniem că avem nevoie de minimum 2 zile complete pentru procedura de transplant de păr. După ce ajungeti în Turcia, colegii noștri va vor intampina la aeroport și va vor îndruma până ajungeti la hotel. Transferul este gratuit. De asemenea, colegul nostru vă va informa despre data și ora exactă a procedurii și când veți fi preluat de la hotel.

Program ziua 1

Transfer de la hotel la spital – procedura – transfer hotel: veți fi preluat de la hotel și transferat la spitalul nostru pentru a vă întâlni cu medicul de transplant de păr. Se vor face examene fizice și analize de sânge necesare. Se recomandă să luați micul dejun înainte de procedura de transplant de păr (puteți beneficia gratuit dejunul la hotel sau la spital). După evaluarea analizelor de sânge și a examinărilor fizice, procedura de transplant de păr începe cu anestezie locală și restul acesteia. La finalul procedurii, transferul dvs. la hotel este asigurat de colegii noștri și veți fi informați despre planul de a doua zi.

Program ziua 2

Pansament și examenul de control: vi se vor administra medicamentele și informațiile necesare cu privire la indicațiile perioadei de după transplant.

Program ziua 3

Spălarea părului și transferul la aeroport.

P.S: Acest program se poate modifica în funcție de detaliile zborului dvs. de sosire și retur.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp