Oncology Center

Centrul Oncologic

Oncologii de la Medical Park sunt recunoscuți în mod constant de organizații străine pentru furnizarea de îngrijiri excepționale pentru pacient. Satisfacția pacienților noștri și faptul că suntem conștienți de poziția noastră recunoscută la nivel internațional ne țin să ne ridicăm obiectivele pentru a servi cel mai bine în orice moment și oriunde ca echipă întreagă.


children-and-adult-patients

Ca semn al noțiunii noastre de studiu multidisciplinar, Spitalele Medicale din Grupul Medical Park au Panouri Tumorale în Oncologie, separate ca:

 • ONCOLOGIE MEDICALĂ
 • ONCOLOGIE PEDIATRICĂ

Vă anunțăm cu mândrie că suntem primul spital privat de oncologie din Turcia. În afară de aceasta, zonele medicale de mai jos au obținut denumirea de „centru de excelență”, prin care deservim pacientii cu medici excepționali de mare de expertiză și cu metode cuprinzătoare si tehnologia de ultimă generație:

 1. CHIRURGIE ONCOLOGICĂ
 2. ONCOLOGIE PEDIATRICĂ
 3. ONCOLOGIE GINECOLOGICĂ
 4. URO-ONCOLOGIE
 5. ONCOLOGIE MEDICALĂ
 6. ONCOLOGIE DE RADIAȚIE:
 • Radioterapie (Linac, Hipec)
 • Tomoterapie
 • Cuțit Gama
embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp