Centrul de Neurologie si Neurochirurgie

Neurologie

Departamentul de Neurologie din Parcul Medical oferă o gamă completă de servicii neurologice de specialitate, și specialiști angajați să ofere servicii de îngrijire de ultimă generație, all-inclusive.

Programele Centrului de Neurologie și Neurochirurgie ale Parcului Medical sunt conduse de specialiști recunoscuți la nivel internațional, care sunt experții în diagnosticarea și tratarea celor mai complexe afecțiuni ale creierului și ale coloanei vertebrale.

– Accident vascular cerebral
– Durere de cap
– Epilepsie
– Tulburări de mișcare
– Tulburări de memorie
– Hidrocefalia
– Boala Alzheimer
– Tulburari de somn
– Probleme neuromusculare

sunt câteva dintre bolile pe care pacienții noștri le pot solicita cu ușurință consultații la medic.

Mai mult, pacienții noștri sunt disponibili pentru a doua opinie la distanță despre afecțiunile neurologice și serviciile de neurochirurgie. După ce ne trimiteți rapoarte medicale, experții noștri vor evalua rapoartele și testul dvs. de diagnostic și vi se va trimite o recomandare scrisă cu privire la planurile de tratament.

Medical Park este evaluat ca fiind cel de-al 10-lea centru excelent din lume în chirurgia bolii Parkinson.

Metoda aplicată în tratamentul chirurgical al bolii Parkinson și a multor tulburări de mișcare rata de succes este de 80%.

Succesul nu este o coincidență!

Sisteme de imagini neuroradiologice avansate
Ultimele metode de tratament științific de nivel mondial
Medici academici de înaltă calificare

success-coincidence

La Clinica de Neurochirurgie din Spitalul Medical Park, în cazuri pentru adulți și pediatrie;

– Chirurgia tumorii cerebrale

Chirurgie a tremurului

-Se aplică chirurgie vertebrală și alte metode de tratament special …

neurosurgery

Chirurgia coloanei vertebrale

Îmbătrânirea, mecanica necorespunzătoare a corpului, traumatismele și anomaliile structurale îți pot răni coloana vertebrală, ducând la dureri de spate și alte simptome, cum ar fi dureri de picioare și / sau amorțeală sau chiar slăbiciune a picioarelor.

Scopul principal al chirurgiei spatelui sau a gâtului este de a corecta o leziune anatomică la persoanele care nu reușesc să se îmbunătățească prin tratamentul conservator (nechirurgical). Chirurgia nu este o opțiune pentru pacienți atunci când nu poate fi identificată o leziune anatomică care ține cont de durerea lor.

Chirurgia este utilă doar pentru a schimba anatomia unui pacient (de exemplu, eliminați o hernie de disc). Aproape niciodată nu există niciun motiv pentru a considera chirurgia exploratorie pentru a „căuta” o cauză a durerii.

Cel mai important factor în determinarea succesului în chirurgia coloanei vertebrale este diagnosticul preoperator adecvat. Fără un diagnostic preoperator precis, chiar și cea mai reușită intervenție chirurgicală are șanse mici de a avea un rezultat reușit.

Chirurgia coloanei vertebrale poate îndeplini practic trei sarcini:

1. Decomprimați o rădăcină nervoasă sau măduva spinării

2. Stabilizează un segment instabil sau dureros cu ajutorul chirurgiei fuziunii spinării

3. Reduceți o deformare (de exemplu, operația de scolioză la nivelul coloanei toracice)

Proceduri chirurgicale comune

Există o serie de afecțiuni care pot duce la chirurgia coloanei vertebrale. Procedurile comune includ:

Discectomie sau microdiscectomie: îndepărtarea unui disc intervertebral herniat. Prin urmare, îndepărtarea presiunii din nervul comprimat. Microdiscectomia este o procedură MISS.
Laminectomie: în această procedură, un chirurg elimină părți din os, pintenii osoși sau ligamentele din spatele tău. Aceasta ameliorează presiunea asupra nervilor spinali și poate ușura durerea sau slăbiciunea. Îți poate face coloana vertebrală mai puțin stabilă. Dacă se întâmplă asta, probabil vei avea nevoie de o fuziune a coloanei vertebrale. Uneori, medicii fac cele două proceduri împreună.
Laminotomie: îndepărtarea unei porțiuni a arcului vertebral (lamina) care acoperă măduva spinării. O laminotomie elimină mai puțin os decât o laminectomie.

Atât laminectomia, cât și laminotomia sunt proceduri de decompresie. „Decompresia” înseamnă, de obicei, eliminarea tissuecomprimării unui nerv spinal.

Foraminotomie: îndepărtarea oaselor sau a țesutului la / în pasaj (numit neuroforamen) unde rădăcinile nervoase se ramifică de măduva spinării și ies din coloana vertebrală.
Înlocuirea discului: ca o alternativă la fuziune, discul accidentat este înlocuit cu unul artificial.

Fuziunea coloanei: Aceasta este cea mai frecventă intervenție chirurgicală pentru durerile de spate. Medicul va uni împreună oasele coloanei vertebrale, numite vertebre. Acest lucru limitează mișcarea dintre ele și cât de mult vă pot întinde nervii. Dar probabil că nu vă va limita activitatea. Este rar, dar oasele nu se contopesc întotdeauna complet. O tehnică chirurgicală folosită pentru a uni două vertebre. Fuziunea vertebrală poate include utilizarea grefei osoase cu sau fără instrumente (de exemplu, tije, șuruburi). Există diferite tipuri de grefe osoase, cum ar fi osul propriu (autograft) și osul donator (alogrefă). O fuziune poate fi realizată prin diferite abordări.

Boala Parkinson

Pacemaker-urile cerebrale sunt dispozitive electronice complexe care au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani în tratamentul chirurgical al bolii Parkinson, precum și în numeroase alte tulburări de mișcare.

Chirurgie radio cu cuțitul Gamma

Cuțitul Gamma este o intervenție chirurgicală fără sânge pentru tumorile intra-craniene și bolile cerebrale, fără a fi necesară o intervenție chirurgicală convențională. Neurochirurgii folosesc această metodă singuri sau împreună cu microchirurgia pentru pacienții și bolile eligibile. Echipa noastră a început să efectueze o intervenție chirurgicală cu cuțitul Gamma pe 25 februarie 1997. Prof. Türker Kılıç, M.D., este primul medic medical turc care a urmat o pregătire în radiochirurgie la Institutul Karolinska, Suedia. Cuțitul Gamma s-a bucurat de câștiguri din partea avansatului tehnologic, iar metodologia este încă preferată de neurochirurgii din întreaga lume. Există aproximativ jumătate de milion de oameni, care sunt tratați cu Gamma Knife Chirurgie în toată lumea. Aproximativ 1,6% din toți acei pacienți au fost tratați de echipa dumneavoastră. Din această perspectivă, echipa noastră se numără printre primele cinci unități Gamma Knife cu cel mai mare număr de cazuri.

Chirurgie fără sânge

Cuțitul Gamma este un dispozitiv extrem de sensibil și eficient, denumit și radiochirurgie, care folosește fascicule de radiații pentru tratarea tumorilor intracraniene. Neurochirurgii, folosind această modalitate, focalizează fascicule de radiații direct și precis către zona țintă, fără influență negativă asupra țesutului inconjurator intact. Radiurgia permite neurochirurgilor să focalizeze fasciculele de radiație direct și precis spre zona țintă, fără influență negativă asupra țesutului inconjurator intact.

Studiile au demonstrat că operația cu cuțitul Gamma are o rată mare de succes. De exemplu, o tumoare la orice localizare în creier poate fi controlată cu> 85% (sau cu alte cuvinte, tumora este dezbătută cu succes). Această modalitate este denumită Gamma Knife, deoarece radiurgia (tratamentul cu o singură sesiune) are o eficiență precisă în zona țintă, iar modificările rezultate sunt de natură „chirurgicală”. metoda. Prin urmare, această intervenție chirurgicală este fără bisturi și fără sânge, iar riscul de complicație este foarte mic.

Utilizarea unei planificări tridimensionale asistate de computer și imobilitatea absolută a pacientului reduce la minimum livrarea de fascicule de radiații către țesutul cerebral intact.

Aproximativ 200 de surse de cobalt-60 sunt încărcate în fiecare unitate de tratament. Aceste surse pot genera mii de grinzi, subțiri ca aproximativ un păr, la un nivel de sensibilitate foarte mare (mai mare de 0,5 mm). Astfel de grinzi sunt suficient de slabe pentru a nu avea o influență periculoasă a țesutului normal prin tract până la țintă. Cu toate acestea, atunci când sunt concentrate cu precizie asupra țintei, fasciculele se îmbină pentru a fi suficiente pentru tratarea zonei vizate.

Față de vizitele multiple pentru terapii liniare (accelerator liniar) (terapia fracțională) care utilizează doze fracționate mai mici, întreaga doză terapeutică poate fi administrată în singură sesiune, deoarece radiochirurgia Gamma Knife este extrem de sensibilă. Minimizarea dozei de radiație este importantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru pacienții cu cancer care sunt deja menținuți în alte opțiuni de radioterapie. Dacă terapiile cu sensibilitate scăzută sunt utilizate pentru astfel de pacienți, tratamentul poate dura până la 6 săptămâni pentru tumora metastatică a creierului, ceea ce implică un cancer răspândit de la focalizarea principală către alte părți ale corpului.


embleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp