Medical Park iti ofera

A DOUA OPINIE


A doua opinie medicală este foarte importantă în luarea deciziei pentru urmarea tratamentului potrivit cazului tău.

În Spitalele Medical Park, echipa noastră internațională lucrează continuu pentru a vă asigura că veți primi cel mai bun tratament. Oferim tuturor pacienților noștri internaționali o a doua opinie medicală gratuită în care rapoartele dvs. medicale sunt evaluate de medici experți în domeniile lor și, dacă este posibil, este oferit un plan de tratament.

Vă oferim avizul medical și planul de tratament sugerat de un consiliu de medici specializați în diferite domenii medicale. Această abordare multidisciplinară a tratamentului este fundamentul încrederii noastre și cel mai bun mod de a ne asigura că pacienții noștri sunt bine îngrijiți. Mai mult, echipa noastră internațională se asigură că toate întrebările relevante au deja răspuns înainte de a decide să călătoriți în Turcia.

Pentru a solicita un al doilea aviz medical, puteți utiliza formularul nostru. Vă rugăm să atașați toate rapoartele medicale actualizate și să furnizați o adresa de contact pentru a vă putea contacta.


Trimite-ne datele cazului tău și vom reveni cât mai curând cu un răspuns pentru tine!

doktorembleme - organ - transplant

Incepandu-si activitatea in domeniul spitalelor turcești inca din 1993, Medical Park Hospitals Group serveste pacienți in 28 de spitale situate in 17 orase.


Medical Park Romania

Spitalele Medical Park – nava-amiral a Grupului MLPCare, care este cel mai mare grup de asistență medicală din Turcia, avand 14 mii de angajați în 28 de spitale situate în 17 orașe ale Turciei

Copyright 2019 © Medical Park Romania

× WhatsApp